Concert Caritabil de Crăciun

Imprimare
User Rating:  / 0
Publicat în Duminică, 13 Decembrie 2015

LIONS CLUB CRAIOVA organizează ediţia a II-a a Concertului Caritabil de Crăciun, pe 23 decembrie 2015, ora 18. 00, la Filarmonica „Oltenia”. Cu această ocazie va fi înmânat Premiul LIONS pentru un elev olimpic şi Premiul „Afişe pentru Pace” (Proiect LIONS International).

Concertul va fi susţinut de pianistul Mihai Diaconescu, care va interpreta Ceaikovschi, Beethoven, Musorgski.

Concertul este o continuare a programului LIONS „Ochi sănătoşi, copii voioşi”. Prin  programul de screening oftalmologic început anul trecut au beneficiat de consultații medicale de specialitate 460 de copii în cadrul a cinci screeninguri în Craiova, Ungureni, Siliștea Crucii și două în Comuna Leu.

Invitaţiile pot fi obţinute de la Filarmonica Oltenia şi de la membrii LIONS, iar donaţiile se pot face în urnele amenajate de organizatorii concertului.

Masa calda de craciun, oferita enoriasilor Parohiei Ioan Gura de Aur

Imprimare
User Rating:  / 1
Publicat în Luni, 29 Decembrie 2014

Și în acest an, 2014, continuând tradiția, membrii LIONS Craiova, au oferit pentru al zecelea an consecutiv, o masă caldă enoriașilor Parohiei Sf. Ioan Gură de Aur.

Citeşte mai departe: Masa calda de craciun, oferita enoriasilor Parohiei Ioan Gura de Aur

Concert Caritabil - 23 Decembrie 2014

Imprimare
User Rating:  / 0
Publicat în Vineri, 19 Decembrie 2014

Marti, 23 decembrie 2014 orele 19:00 va avea loc la Filarmonica ”Oltenia” Craiova Concertul de Craciun –Recital de pian, sustinut de  Mihai Diaconescu, eveniment caritabil organizat de catre Club Lions Craiova in colaborare cu Filarmonica “Oltenia” Craiova.

In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si o expozitie de grafica cu vanzare in cadrul careia vor fi expuse lucrari ale artistului plastic Lucian Irimescu.

Scopul evenimentului il reprezinta strangerea fondurilor provenite din vanzarea biletelor, vanzarea lucrarilor grafice, sponsorizari si donatii , care vor fi destinate copiilor cu probleme de vedere din judetul Dolj.

Citeşte mai departe: Concert Caritabil - 23 Decembrie 2014

Sprijinirea persoanelor afectate de calamitățile din perioada 27.07-08.08.2014

Imprimare
User Rating:  / 1
Publicat în Luni, 25 August 2014

In cursul lunii august Lions Club Craiova a desfasurata “Actiunea  de Sprijinire a persoanele afectate de calamitățile din perioada 27.07-08.08.2014”, in cadrul careia familii din judetele Dolj si Olt, afectate de inundatiile ce au avut loc in lunile iulie - august ale acestui an, au primit ajutoare constand in alimente de baza: făină, zahăr, orez, mălai, sare, griş, cartofi, conserve, ulei, mere, apă şi pâine.

Citeşte mai departe: Sprijinirea persoanelor afectate de calamitățile din perioada 27.07-08.08.2014

Screening oftalmologic la Craiova în cadrul Jocurilor Natrionale Special Olympics Romania

Imprimare
User Rating:  / 1
Publicat în Marți, 10 Iunie 2014

Unul din domeniile de interes ale lionismului la nivel mondial este cel legat de sanatatea ochilor si vedere.

 In acest sens, cluburile LIONS au sprijinit si au initiat de -a lungul timpulu, astfel de actiuni menite sa depisteze si sa rezolve eventuale probleme legate de vedere.

              Un astfel, de program este si Programul Sportivi Sănătosi destinat îmbunătătrii stării s conditei fizice a sportivilor ce participa la Jocurile Natrionale Special Olympics Romania - cel mai mare eveniment sportiv din 2014 pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale care a avut loc in perioada de 6-9 iunie la Craiova.

Citeşte mai departe: Screening oftalmologic la Craiova în cadrul Jocurilor Natrionale Special Olympics Romania

Copyright © 2011 LIONS CLUB CRAIOVA - Toate drepturile rezervate
Societatea Libertate, Inteligenta si Omenie pentru o Natiune Sanatoasa - Club

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews