"Mos Craciunul din Tine" - Decembrie 2013

Imprimare
User Rating:  / 0
PoorBest 
Publicat în Luni, 06 Ianuarie 2014

Mos Craciunul din tine, ajuns la ce-a de-a treia editie, este un proiect realizat de catre Directia Generala de Asistenta Generala si Protectia Copilului – Dolj in colaborare cu Lions Club Craiova, 3 TV, si alte persoane fizice.
Daca pentru majoritatea oamenilor, Craciunul este o sarbatoare, pe care o petreci alaturi de prieteni si de familie, dar si o perioada a meselor imbelsugate si a cadourilor, pentru cei mai putin norocosi, care se lupta cu lipsuri materiale sau care nu au pe nimeni aproape, perioada sarbatorilor de iarna poate fi un moment de singuratate, o perioada trista in care se resimt si mai mult neajunsurile.

Din dorinta de a aduce spiritul Craciunului si bucuria cadourilor si oamenilor nevoiasi, voluntarii Lions Club Craiova a organizat si in acest an, pe raza judetului Dolj,  actiuni de colectare de hainute, alimente, jucarii si fructe pentru 70 de copii si familiile acestora,  implicandu-se activ si, dovedind multa determinare in a duce la bun sfarsit scopul propus.
Voluntarii au sortat hainutele, au impachetat dulciurile, alimentele si jucariile, care mai apoi urmau sa ajunga la copii ce  provin din familii cu situatie precara, famili dezorganizate, care se afla in evidentele Directiei generale de asistenta sociala si pentru protectia copilului.
Frumos ambalate, darurile primite in cadrul actiunii caritabile, au ajuns de sarbatori la oamenii nevoiasi, cadoul vountarilor fiind bucuria pe care au reusit sa o aduca si de aceasta data in sufletele si in casele copiilor care, daca nu ar fi existat aceasta campanie, l-ar fi asteptat si in acest an in van pe Mos Craciun.
Acesta este cel de al treilea an consecutiv cand aceasta campanie vine in sprijinul familiilor sarmane iar succesul inregistrat de la an de an, le da curaj voluntarilor sa repete gestul de fiecare data.

Copyright © 2011 LIONS CLUB CRAIOVA - Toate drepturile rezervate
Societatea Libertate, Inteligenta si Omenie pentru o Natiune Sanatoasa - Club

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews