Sprijinirea persoanelor afectate de calamitățile din perioada 27.07-08.08.2014

Imprimare
User Rating:  / 1
PoorBest 
Publicat în Luni, 25 August 2014

In cursul lunii august Lions Club Craiova a desfasurata “Actiunea  de Sprijinire a persoanele afectate de calamitățile din perioada 27.07-08.08.2014”, in cadrul careia familii din judetele Dolj si Olt, afectate de inundatiile ce au avut loc in lunile iulie - august ale acestui an, au primit ajutoare constand in alimente de baza: făină, zahăr, orez, mălai, sare, griş, cartofi, conserve, ulei, mere, apă şi pâine.

Finantarea acestei actiuni a fost realizata ca urmare a accesarii unui grant de urgență acordat de Fundatia Lions Club Internațional către Districtul 124 Rromânia, și derulat cu sprijinul clubului Lions Craiova.
Astfel, in data de 18 august 2014, membri Lions Club Craiova impreuna cu reprezentantii ai ISU Dolj au distribuit ajutoare in urmatoarele localitati din Judetul Dolj:
•    Filiaşi: 59 familii afectate cu un număr de 177 persoane;
•    Bulzeşti: 24 familii afectate cu un număr de 51 persoane;
•    Ciupercenii Noi: 14 familii afectate cu un număr de 36 persoane;
Un rol important in aceasta actiune l-au avut Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” Dolj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova care au acordat sprijinul logistic necesar Clubului LIONS "Craiova" pentru a putea transporta si distribui ajutoarele catre persoanele afectate.
În data de 24 august 2014, LIONS și-a îndreptat sprijinul și către localitatea Corbu – OLT unde 80 familii cu 200 de membri au primit de asemenea ajutoare constand in alimente de baza: făină, zahăr, orez, mălai, sare, griş, cartofi, conserve, ulei, mere, apă şi pâine.
LIONS a fost sprijit de această dată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă OLT  şi Gruparea de Jandarmi Mobilă OLT.
Un sprijin important a fost si cel oferit de catre reprezentantii Hipermarketului Auchan Craiova care ne-au sprijint în sortarea si ambalarea produselor.  
În total s-au distribuit peste 2500 Kg de alimente de bază și  2.000 de litri de apă.


Copyright © 2011 LIONS CLUB CRAIOVA - Toate drepturile rezervate
Societatea Libertate, Inteligenta si Omenie pentru o Natiune Sanatoasa - Club

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews