LIONS Craiova donează pentru Asociaţia Nevăzătorilor

Imprimare
User Rating:  / 1
PoorBest 
Publicat în Joi, 12 Ianuarie 2012

Programul Vederea înainte de toate (Sight First), program internaţional LIONS - drept pentru care şi LC Craiova şi-a ordonat activitatea şi pe aceasta direcţie, pentru a avea continuitate şi aş-i putea urmării efectele.


Pentru programul Sight First, prima acţiune realizată de clubul craiovean a fost  în 1995 tot pentru Asociaţia Nevăzătorilor din România, filiala Dolj şi anume Organizarea unei biblioteci sonore Audio Club, prin donare a 10 fotolii, 10 radio magnetofoane şi 500 casete, donaţie de hârtie Braile, donaţii de haine, pantofi, alimente, medicamente, acţiuni şi consultaţii medicale pentru persoane cu deficiente oftalmologice.

În primăvara lui 2011 ne-am îndreptat iarăşi paşii către Asociaţia Nevăzătorilor pentru a identifica nevoile existente. Atunci au fost donate clubului doua calculatoare oferite de către Banca Comerciala Carpatica şi mobilier de birou primit de la Lions Hassfurt.
Am găsit o multitudine de probleme, dar ne-am gândit ca pentru început să ajutăm la crearea unui confort, pentru ca nevăzătorii să poată să îşi desfăşoare activitatea în sediul asociaţiei.
Lions a susţinut financiar lucrările  de înlocuire a conductei subterane de gaze naturale  şi lucrările de execuţie şi montaj  tâmplărie PVC echipată cu geam termopan  a sediului Asociaţiei Nevăzătorilor. Costurile ridicându-se la 13.500 lei aprox 3200 eur.
Banii au fost obţinuţi de la Lions Hassfurt, Germania în urma unui proiect comun între cele două cluburi, început în primăvara anului trecut şi care va continua şi în viitor.
În data de 12 ianuarie 2012 la sediul din Fraţii Buzeşti  nr. 15 a fost  inaugurat sediul Asociaţiei Nevăzătorilor cu îmbunătăţirile realizate.
Suntem bucuroşi că de aici porneşte o strânsă prietenie între cele două asociaţii şi suntem încrezători în colaborarea noastră şi pe viitor.

Copyright © 2011 LIONS CLUB CRAIOVA - Toate drepturile rezervate
Societatea Libertate, Inteligenta si Omenie pentru o Natiune Sanatoasa - Club

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews