Glicemia testată la Cluj cu ocazia zilei mondiale de luptă împotriva diabetului

Print
Published on Tuesday, 15 November 2011

În data de 14 noiembrie 2011, cu ocazia zilei mondiale a diabetului, membrii cluburilor Lions din Cluj-Napoca au organizat și desfășurat, pentru al doilea an consecutiv, o acțiune de testare gratuită a glicemiei, la Iulius Mall, în parteneriat cu Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. În cadrul acțiunii, au fost testați 933 de locuitori ai Clujului. Toți cei prezenți au primit rezultatele testării în scris și au fost consultați pe loc de medicii ce sunt membri ai cluburilor Lions din Cluj, precum și rezidenți ai Centrului de Diabet Cluj.

Register to read more...

Plantare de copaci la Iasi

Print
Published on Tuesday, 15 November 2011

Văzând mesajul lui Wing-Kun Tam, peședintele LCI, privind plantarea unui milion de copaci ne-am întrebat și noi  - Crezi că se poate face?
Sigur că se poate și grija noastră în acest an este una deosebită pentru mediul înconjurător. Scopul Lions Club Intenational în acest an este de a planta un milion de copaci în jurul lumii, am calculat, asta înseamnă  mai puţin de un copac pentru fiecare membru. Inițial am conchis în cadrul ultimei ședințe de club că este un fleac și 20 de copaci putem să plantăm lejer și astfel vom pune umărul la realizarea acestui deziderat.

Register to read more...

Emoții de toamnă lionistică

Print
Published on Wednesday, 09 November 2011

Cling !
Cristalin si limpede, se aude clopotul de început al unei noi întâlniri a membrilor Lions Club Bucuresti Dacia. Printre ei si câtiva potentiali noi membri.
Ajung, cu sufletul la gura, cu sapte secunde înainte de clopot. Oameni punctuali “dacii” astia, condusi de  Dan Laufer, presedinte.
Locatie pe masura, cu iz de tinerete, în fostul Strand Studentesc, cu o scenografie de toamna, cu ferestre luminate, strecurate printre frunze ruginite-obosite.
Atmosfera amabila, sedinta destinsa, pigmentata într-un colt de prezenta unei frapiere (hopa !) si a unui banner promovând Domeniile Ostrov.

Register to read more...

Spectacol caritabil la naţionalul clujean

Print
Published on Wednesday, 04 May 2011

În seara zilei de luni 2 mai, sala de spectacole a Teatrului Naţional din Cluj-Napoca a fost arhiplină cu ocazia transpunerii pe scenă a spectacolului “Dineu cu proşti” în distribuţia Teatrului Naţional din Bucureşti.

Register to read more...

Primavara in Muscel

Print
Published on Wednesday, 04 May 2011

Lions Club Campulung “Negru Voda” s-a pregatit de aceasta primavara asa cum se cuvine unor gospodari. Asa cum orice gospodar, primavara, isi aranjeaza gradina asa si membrii clubului din Campulung s-au mobilizat sa planteze arbori.

Register to read more...

Num-aici, peste deal !!!

Print
Published on Sunday, 17 April 2011

Daca intrebi un mot unde-i localitatea x , iti raspunde: “num-aci, peste deal” iar tu “ meri si meri si meri , zi de vara pana-n seara..” si –ce-i drept , chiar ajungi. Alta notiune a timpului si a distantelor…

Register to read more...

70.000 de lei, colectaţi la balul de caritate al cluburilor Lions din Cluj

Print
Published on Friday, 01 April 2011

Balul de caritate al cluburilor Lions din Cluj, ediţia 2011 a avut loc sâmbătă, 12 martie la Restaurantul Da Vinci. Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru programele celor trei cluburi Lions din Cluj.

Register to read more...

Copyright © 2011 LIONS CLUB CRAIOVA - Toate drepturile rezervate
Societatea Libertate, Inteligenta si Omenie pentru o Natiune Sanatoasa - Club

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews